Diserat Ku Yayasan Mataholang Fbs

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Majalah Manglé Édisi Milangkala nu ka-57

Saparantosna nampi iber nu pikabingaheun saperkawis fiksimini nu badé medal saban minggonna dina Majalah Manglé, Yayasan Mataholang umajak ka para fikminer nu teu acan ngalanggan, kanggo ngalanggan Majalah Manglé. Udaganana, lian ti ngiring ngaapresiasi kana basa Sunda, urang tiasa diajar ku cara maosan karya fiksimini-fiksimini petingan, nu bakal midang di sagédéngeun karya sareng warta dina rubrik nu sanésna.

Tambihna ti éta, dina raraga milangkala nu ka-57, Majalah Manglé baris medalkeun édisi husus nu tangtosna bakal bénten sareng édisi nu biasa, margi kandelna waé 100 kaca. Ieu édisi téh jumlahna kawates pisan, Yayasan Mataholang ogé mung kabagéan 50 eksemplar. Asana téh rugel pisan, saupami para fikminer dugi kapoosan ku Manglé nu édisi husus ieu.

Ku kituna kanggo saha waé fikminer – – terutami nu di kotana teu aya distribusi Majalah Manglé – – nu badé ngagaleuh ieu édisi husus sareng nu badé ngalanggan ka payunna, tiasa langsung ngahubungi ka Ibu Tuti Rohimah (bagéan pemasaran) ngalangkungan nomer hapé: 085721307232. Pangaosna dijamin moal matak janten nyureng.

Ku seueurna para fikminer nu ngalanggan, tangtos bakal ngiring ngaronjatkeun kana tiras Majalah Manglé, nu ka dituna bakal langkung manjangkeun yuswa ieu majalah nu janten kameumeut kulawarga Sunda.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s