Diserat Ku Teh Zaneta

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Tijalikeuh Manah #

Gustiii… éta rindatna. Kadoangna amis jasa éta imutna. Diawur-awur nyieun séah sagara rasa.

Sirik ku flutena. Némpél di biwirna nu kayas. Dirampa ku ramona ponuh kanyaah jeung kahéman, geugeut jasaan. Diayun-ayun ku rasa trésna.

Gustiii… bagja enyaan. Eundeuk-eundeukan luhureun tuurna nu oyag-oyagan.

Deuh… éta seuri, asa ka aing enyaan. Huntuna nu putih leuwih ngagenclang batan mutiara nu meulit ieu pigeulang.

Totopongna mantes jasa anjeucleu dina sirahna. Dijamang beureum paés benang emas. Baju putihna ngintip burieun karémbong nu nyampay dina dua taktakna. Sieup jeung soléndang nu meulit cangkéngna.
Calana lojor hideung nyurup jeung sapatuna.

Duuuh…

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s