Diserat Ku Regita Nova

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Geus Méwék Deui Waé #

Isuk kénéh geus gogoléran ngeukeupan hapé. Pagawéan imah geus bérés. Kari nungguan beurang rék ngajemput budak sakola.

Tring. Whatsapp noélan. Kagugu ku obrolan babaturan grup alumni. Survéy réuni, cenah.

Tring deui, kabuka obrolan adi jeung lanceuk na grup “riungan”. Maranéhna ngingetkeun kumaha ngatik ngadidik budak. Heu. Sumanget nulis kalimah panjang. Ngaluarkeun keusik nu salila ieu dipendem sorangan. Kahariwang nu teu dikedalkeun ka baraya. Teureuy buleud, hirup di lembur batur. Kasusah nu teu hayang dibagikeun. Keun wé béja nu nepi mah uing téh senang hirup di pangumbaraan.

Lain teu ieuh hayang ngapungkeun du’a dina obrolan. Da cenah du’a nu alus mah nyaéta “nu di du’akeun teu apaleun yén unggal usik urang ngadu’akeun manéhanana.” Komo deui kangaranan ka kolot mah, paralun teuing mun nepi ka poho. Hampura. Hikss.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s