Diserat Ku Nenden Hernika

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Singhoréng #
Dua panon pateuteup, aya birahi nu ngancik. “Kang, iraha atuuh urang ngahiji jatuk rami..??” Nina nanya bari ngaléndotan. “Sabar nya cinta, urang nunggu waktu nu sampurna…” Wisnu ngusapan rambut Nina. “Ah, akang mah sieun ku Téh Nunung..!” Nina baeud bari nonggongan. “Henteu Nin, akang teu sieun, mung can waktuna wungkul, sabar nya..” Wisnu nangkeup pageuh. Hing Nina ceurik. “tong nangis atuh sayaang…sabar”
Nu ceurik kalah mingkin tarik. Koréjat, rét gigireun, Nunung, pamajikanna ceurik kanyenyerian. Horéng tadi jeung Nina mah ukur ngimpi…
“Nung, kunaon tengah wengi kieu bet nangis..??” Wisnu rampang reumpeung.
“Nyeri Kaang…”. Waduuh… geuning Nunung apaleun aing salingkuh…
“Hampura akang geulis… Akang jangji moal nganyenyeri. Kamari akang memang kagoda ku Nina, tapi sing percaya, ukur Nung nu ku akang dipicinta…”
“Naoon??!! akang kagoda ku Nina..??”
“Haah..??! Nung teu apal..?? éta nangis…??”
Kaang… abdi mah ceurik sotéh nyeri huntuuu…!!” Nina mabuk Wisnu ku guguling…

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s