Diserat Ku Michel Jhon

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Teng Teng Ing Eng #. Tulang Togu ngaluuhan Ondangan Kawinan di Jabar nu antukna manehna boga rasa cinta ka Jawa Barat di ajar basa Sunda nu kecapna loba pikaseurieunnana”Sajeroning dina raramean” aya elektunan manehna nyumbang lagu bari hayang mintonkeun pangabisana bari teu tatanya heula. Manehna nyolonong ka Mc rek nyumbangkeun lagu. Di taros ku MC bade. Ngawih naon tulaaang cenahmeuni halimpu eta MC teh. Teng teng Ing Eng cenah. Nu kumaha tulang ?.sok ceenah pokna di G cenah. Caritana nyanyi ; Teng teng ing eng Kunaon ngantunken adi ……MC Olohok…….Haaaaaah……

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s