Diserat Ku Jejen Jaelani War

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kudu Kumaha? #
Genclang hérang ngalembéréh tina kongkolak panona, asa diteungteuinganan ku indungna, dipaksa kudu kawin ka lalaki jugala bari kalungguhanana hiji direktur nu kacida majuna. Lain, lain manéhna cangcaya kana harkat jeung kahormatan calon salakina, malah kasebut lalaki nu kacida sopana, jalma balabah, sok nulung ka nu butuh, nalang ka nu susah, malahan niatna rék méré kabagjaan bari nyadiakeun kaméwahan pikeun kamulyaan dirina jeung indung bapa.
Tapi manéhna teu iklas, asa teu sabanding jeung jeung cinta sajatina nu keur dilakonan, cinta nu miskin harta kakayaan, tapi karasana éndah, malah bisa disebutkeun kacida agungna.
Malah manéhna nempo sorangan, calon salaki pangrérémo nu jadi indungna, hartana bisa disebut bru di juru, bro hareupeun panto, mobil méwah ngajugrug di garasina, asa teu sabanding jeung Kang Oha nu ditakdirkeun jadi cinta sajatina.
Bingung, kudu kumaha nya peta, nolak kahayang indungna sieun dosa, maksa ka Kang Oha sarua sieun dosa, Gusti…kedah kumaha nya diri…, gerendengna ngageuri.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s