Diserat Ku Ai Wawang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Teu Pira (2) #

Pira ogé tawar jawa; “Mulih ti mana, Akang. Wewengian? Di dieu wé atuh di nu caket badé nobar mah!” Cekéng, apal pisan, manéhna gila pérsib. Pasti tos lalajo di lapang poli. Da éta mah, unggal aya bola, manéhna idek liher, mondok moék. Nepi ka dirapalanna.

Pira ogé babalagonjangan. “Cuang taruhan yu, mun pérsib éléh akang mudu mencétan Néng! Mun persib meunang Néng dipencétan Akang! ” cekéng. Puguhan sangheuk maturan lalajo. Maksakeun baheula mah, osok sotéh. Da éta mah mani yakin, “Wokéy, Sayang….” Bari celepot, cekot ngagaléntor tipi, éh pipi. Satuluyna kuring nundutan gigireunna. Panon teu bisa dibawa kompromi.

Pira ogé kaceplosan, da éta mah kuat ka gumasép. Pajar téh, “Sip deh, Sayangkuh. Sagala kahoyong Néng akang laksanakan ga paké lama!” Cenah ituh, bari ajrag-ajragan. Dasar lalaki cunih. Meureun enya ari ka nu kitu mah mani giak. Bit, bit, teu jadi. Biwir koplok. Akang képlok. Pira gé kuring kaceplosan; “Néng tunduuuh, Akang. Pami akang hoyong waé dibaturan nonton pérsib, mangga waé nikah ka blue power!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s