Diserat Ku Abu Syits

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Tepung Munggaran #

Dagdigdug lir dulag lebaran. Neuteup fotona, “Bismillah…!” Ngaléngkah anteb pinuh ku kayakinan, rék ngaleupaskeun mangsa lalagasan. Tilu bulan. Mangsa nu dianti-anti, kiwari kasungsi. Nohonan jangji seja meungkeut asih ku tali jatukrami.

Rérés dirapalan, langsung muru ka kamar pangantén. Jantung ratug. Ngetrokan panto, “Assalamu ‘alaikum…!”. “Wa ‘alaikum salaam…!” semu ngageter. “Kénging Aa lebet?” cekéng. “Mangga, Aa!” nu di jero ngajawab. Kulutrak mukakeun panto. Katempo manéhna diuk di sisi ranjang, nukangan. Dideukeutan, suku asa teu napak. “Ayang…!” alon. “Kaaah?” Nu nukangan malik, tumungkul. Diteuteup. Tanggah, belenyéh imut. Gabrug. “I love You!” ngaharéwos. “I love You too, Aa!” Kecap cinta anu karak silih kedalkeun ti saprak wawuh di Dumay. Silih teuteup, teuteup munggaran. Cipanon ngeyembeng. Bagja.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s