Diserat Ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Deudeuh Moal Ilang Ku Jaman #

Sapèdah kumbang jadi saksi, basa urang maheut keun janji, di taman pujaan ati, nu moal ilang kajeun jaman geus ganti.
Patepang di taman èndah, ngaitkeun dua hatè nu ngabunga, lir dunya milik urang duaan.
“La, kajeun dunya muter lir ban sapèda ieu, hatè akang tetep panceug ukur keur anjeun!”
“Kang Asep, abdi ridho aya di pengkeureun Akang , asal Akang jadi pamuntangan abdi keur salamina !”
“Nya muhun atuh sayang, lamun teu muntang mah geubis atuh ?” Ceuk Kang Asep bari nyikikik seuri.
“Ih !” Nyi Lala nyiwit leutik cangkèng Kang Asep, ogo, bari muntang, ngeukeup pageuh kawas moal di lèsotkeun salamina.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s