Diserat Ku Wawan Setiawan Husin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # IMAH NIAT, ROHANG UCAP, PRAK TINDAK #

“Sarébu kalakay kahayang kumalayang. Nogéncang. Jadikeun niat. Rohang ucap, ukur kumarecap. Ngan jadi kotrét, waspada.….” ceuk Seuneu, ka Cai. Di jaladri uwung-uwung. “Taneuh beureum, orok beureum. Awalna tan ngaran, peureum. Geus kasungsi Alak Paul? Tawa ukur Kalangkang impian?” walon Cai, noél Angin. Kemba haliwu Cinyusu Asali. “Uing mah hiliwir nu ngagelebug. Ngagebugan nu can tanghi. Kula mangnepikeun sora. Peura. Ngalanggéor jorélat mangsa… “ walonna. “Ki silah saha ari Manusa?” pokna, Angin cumalimba. Reumis asih, katresna diri.

Nunggal hiji, ésa salira. Geuwat, prak tindak!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s