Diserat Ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nadran #

Cur, cai kembang eros bodas, dikucurkeun. Sabeungkeut kembang sedep malem ditunda.
“Forgive me, buuk jagong, my darling.” Ngaharéwos ka tetenggerna. Diusapan. Diambung. Di handapeun ngaranna, aya rumpaka lagu Love Story, lagu karesepna, “…. The sweet love story that is older than the sea. The simple truth about the love she bring to me. Where do I start. ….”

“Honéy, I can’t resist it anymore. Bring and release me, please!” Asa dédéngéeun kénéh, dua minggu ka tukang, manéhna jejeritan basa dibezuk. Awakna paparingkelan, bari ngoprot késang. Panon nu héjo semu konéng, beueus jeung celong. Buuk jagong nu biasa dibeungkeut, awut-awutan. Badis nu teu eucreug. Teu téga. Malikeun awak. Lumpat bari nahan cipanon. Manéhna tambah jejeritan. Gegeroan.
Subuh, ditelepun patugas ti panti réhabilitasi, cenah manéhna kabur. Tagiwur. Maluruh ka kosan sobatna, si Dymitri. Nyampak si buuk jagong keur kekerejetan. Panonna mélétét, caian. Dina leungeunna aya tapak anyar disuntik.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s