Diserat Ku Meisya Halimah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Psikopat Nu Lainna #

Inggis jeung bisi dina panungtung teuteup dipangileskeun lebah péngkolan ku mobil weuteuh pangmahalna kaluaran taun anyar nu disupiran si Cikal. Katalikung ku kahariwang keur léngkah ka hareup, pikeun kahirupan nu bakal karandapan ku anakna geus lain ngalangkangan tapi leuwih ti ngajadi jurig.

Dina patingjarantengna. Juragan Karsa katut garwana, ngarénghap narik napas panjang, ngemu bangbaluh dina pikir jeung haté-haténa. Kolébatna mangsa nu can kasaba ku mangpirang-pirang kasieun. Sieun teu dahar, sieun teu sakola, sieun hirup teu leuwih, sieun teu katanggar palebah pakaya.

“Papih! Tong diémutan teuing, da tos jelas kasieun urang mah mung hiji! Teu tiasa ngautak atik proyék!” Garwana, memener pinggel nu ditarétes inten. Nutupkeun panto nu pangaosna moal séép tujuh turunaneun.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s