Diserat Ku Deni Indra Kelana

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Satengah Jiwa#

“Euis, bagja pisan urang tos ditepangkeun. Ku ayana Euis akang kumplit. Satengah jiwa akang, satengah jajantung akang, satengah hate akang, mung Euis”. Cenah bari celengok tungtung ramo-ramo nyi mojang di seuseup anteb pisan.
Hareugeueun. “Kela akang”, bari ngejatkeun panangan. ” Dupi anu satengahna deui saha?”.
“Euh, euh, euis ulah bendu nya. Mungguh anu satengahna deui mah milik PERSIB”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s