Diserat Ku A Badai AbdAz

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Briptu Eka (2) #

Katangen panceg, Briptu Eka laju nalék
“Ibu tahu, cara berkendara Ibu membahayakan diri sendiri, yang dibonceng, bahkan pengendara lain?”
“Eu.., kumaha kitu?” Akon-akon.
“Ibu berhenti saja susah kan? Konsentrasi Ibu terpecah. Fokus jalan, bonceng dua di depan dan belakang, ditambah anak yang di depan ini tidur” Ngusapan sirah budak nu ngaléhléh. “Coba lihat surat-suratnya, Bu.”
Suku cangégang nahan motor, leungeun kénca nahan budak, leungeun katuhu rumpu-rampa
“Susah, kan. Bu?” Briptu Eka mésem.

“saleresna Ibu téh badé ngabujeng kamana?” dumadakan ganti basa. Ngaragamang nyokot budak nu saré, diais.
“Eu..” Atra roman bingung “Badé wangsul, éta ka palih ditu..” nunjuk, nyebut alamat.
“Nya entos atuh. Nu diboncéng, sadayana naék kana mobil Patroli.” Briptu Eka ngagolérkeun budak dina jok hareup. Cetrék! Seatbelt. Tibra.
“Maenya kalepatan sakitu waé kedah ka kantor. Badé di berok? Daméy wé. Sing karunya atuh..” Ngalengis.
“Heuheu.., sok, Ibu tipayun kana motor, Mulih. Abdi nuturkeun” Imut Briptu Eka Frestya beuki nyari, geulis.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s