Ditulis oleh Raditya Al Ghifary

Lewat
Puisi

Facebook photo

Seseleket,
Dina tarahal jalan katincak,
Taya sengked, nu nyengked keur titincakan,
Muru laku renung kesang teu ditolih

Dimana ngamuarana,?
Mun suku nu tatu taya sapatu
Ngoglong teu make amparan
Rasa jeung karumasa
Ngagedur dina sorot silalatuan

Beu………
Angkeub langit pihujaneun
Mangka tangeh jajalaneun
Nu lidig ukur kahayang

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s