Ditulis oleh Raditya Al Ghifary

Lewat

Puisi

Facebook photo

Jajantung ratug tutunggulan,
Horeng getih rengkeng
Nyaliara dina urat
Paragat nyambat, sumambat

Neuteup bulan,
Harepan purnama sampurna
Geuning mongkleng
Samagaha hate……

Kamana,
Kumaha,
Pananya ukur ngampar
Dina langit angkeub pihujaneun…….

Deudeuh teuing juringkang peuting,
Maseuhan bantal ku cipanon ngembeng,
Nyalimbeng anteng..
Haleuang nu katalimbeng

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s