Ditulis oleh Raditya Al Ghifary

Lewat

Puisi

Facebook photo

Tong ngagurat dina cai,
Malengpeng bentang dilangit
Tungkul ka jukut,
Tanggah kana sadapan…
Teuteup lengkah titincakan
Dimana nya diri ngancik.
Diwincik, nyaliksik jirim
Sajati……..
Najan madhab papat nu disaba
Uwung-uwung awang-awang
Patenggeran, ciciren nu geus sayakti
Hamo palid kalindih kesang robot nu ngaredes
Kamalir urang talaga sipatahunan,
Kulub hui seupan boled
Nini anteh, ngantehan leungeun
Nalian paranti…

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s