Ditulis oleh Raditya Al Ghifary

Lewat
Puisi

Facebook photo

Can tutug sawala
Paguneman kapondah ku kentrung liwung
Tutunggulan sora lisung
Patarema kawih pasir semu kingkin……..

Sapeuting parat
Adu renyom dina sagelas cikopi
Tinggal gegedoh,
Ngalungsar dina tungtung basa
Teu kaguar,
Saha atuh URANG………..

Nu ceurik di tungtung loket
Rumah sakit…….
Nu midangdam di luareun
Gerbang sakola…….
Ngabangingik melas melis
Nyanghareupan hawu tiis
Taya kejo, kejoeun

Hanjakal carita kapegat
Ku fajar anu lelejar,
Rahuh jng rumahuh
Ukur bibit keur caturkeuneun
Ka anak incu….

Nu hese :
Lulus banglus jadi RAHAYAT

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s