Diserat Ku Yuharno Uyuh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # NU KAPAHUNG #

Marni. Hujan emas nohonan talutug nangtung. Kituna mah ditandasa ku kaayaan. Manéhna teu weléh nyumputkeun semu. Tamaha, da bongan sorangan. Nu segut taya euihna. Teu meunang mingé. Éta ku weweg jeung bedasna. Sok seunggah mun nyanghareupan peuting. Teu kendat kudu ngaluis. Geus teu kuat ngaladénanna. “Deuh, ieung…”

Pasosoré. Ngalangeu di lantéy 13. Neuteup amparan sagara keusik. Bari ngararasakeun awak nu asa remek. Reup peureum. Bréh. Imah bilik nu nyingkur peutaseun wahangan. Cenah geus sigrong. Waas mangsa manéhna nganteuran nu regung ngabedug. Murak timbel dina galengan. “Hampura…,” gerentesna. Teu karasa aya nu ngamalir haneut kana pipina. Gerung. Sora mobil. Gebeg. Tibuburanjat. Beungeutna sepa. Geuwat diwedak deui. Masang aksi. Ngalénghoy muru nu datang. Bréh. Opatan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s