Diserat Ku Yanto Anggara

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Kasép-Kasép Ajag #

Lalajo tivi. Ngumpul jeung kulawarga. Najan aya nu ngarana hiburan haratis, hariwang dilalajoanana. Komo lamun ninggalina jeung barudak mah. Siaran nu hiji, jalma kararasép mindah rupa jadi Ajag, nu duka iraha bérésna, ngan gelut wé jeung jalma nu jadi jurig drakula. Teu éléh. Saluran nu hiji deui mah jalma téh jadi Maung bari teu sirikna unggal waktu sili cakar.
Pindahkeun deui, néangan nu lian. Beu! Ieu mah leuwih ahéng. Jalma maraké jas didasi meni rarapih, keur rapat sigana mah da dariuk dina korsi di hiji gedong nu méwah. Leuwih hariwang deui waé ieu gé lamun dilalajoan ku barudak. Maranéhna sili tunjuk, pating jorowok, tina bahamna kalaluar rupa-rupa sato nu garalak. Sili tonjok, sili dengkék, nu motah turun unggah kana méja badis Moyét nu heureuy parebut dahareun.
“Mah, pareuman wéh tivina, geura pépéndé budak! Teu kuat awak bapa carangkeul, pangmencétankeun.” ceuk kuring ka Pamajikan.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s