Diserat Ku Wawan Setiawan Husin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # IMAH BULAN, IMAH BIHARI KIWARI #

Bulan belenong, dimana anjeun Ningnong. Geus lila teu tepung lawung. Prangpringprung, di huluwotan biruyung. Jutaan taun nungguan. Rewuan kalimah kalayangan. Haté leungit ukur rohang. Ngungudag kalangkang mangsa. Lir kuring ajag babaung, anjeun bulanna. Denok montok jadi kuru. Raga pinuh daya tipu. Neuhneur bihari, méotan: Susu. Rayud-rahul, ngalakay, ngalalay. Raray pias, tan kuwung-kuwung. Suda, rengkung, bujur nguyung.
Bulan bencenong, anjeun nyoloyong. Naha hirup Ukur Ngalong. Nyegruk, bongan Songong Bagong. Sagala robah, Tungtung Bohong.
Ulah ceurik, bisi busik.

Panon tan genclang, Leungit Dangiang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s