Diserat Ku Teti Herawati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Phylosopi Lalay#

Unggal isuk kuring nyapuan pakarangan nu bala kudaun buah.
Sakapeung sok hoream tapi moal rek aral , najan sok mere babala keur usum buah mah sok mere buah. Tadi isuk-isuk kuring sasapu bari mulungan buah nu marurag asak dina tangkal. Kuring tanggah aya pelok buah anu lening oyag katebak angin. Tilu poe katukang karek saparapatna nu digorogot, mangkukna kari sapasi, kamari tinggal saparapat, poe ieu ledis kari pelokna. Kuring ngahuleng mikiran tingkah lalay nu teu sarakah , anu teu ngacak-ngacak, anu teu hawek kana buah asak lian na..ngan hiji nu dikeureuyeuh tepi kaledis.Laju kuring inget kalalaki anu purunyus kecrot kadieu ditinggalkeun kecrot kaditu diculkeun , nu itu disosor nu ieu disosor kitu jeung kitu he he ..mani teu era ku lalay.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s