Diserat Ku SZ Äbidiñ

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Mapay Panineungan #

Basisir Nusa Penida. Dina kikisikna nu bodas, kuring kungsi nyarandé ‘na dada anjeun nu sembada. “Siga lukisan déwa-déwa di kapél Roma,” ceuk kuring harita. Anjeun angger peureum, nyumputkeun panon pulas zaitun.

Teuteup anteng ka nu keur surfing. Luak-léok tumpak lambak. “Adrian…” Haréwos kuring kabawa angin. Hiliwirna asa ramo-ramo anjeun nu biasa ngusapan. Lamunan kagareuwahkeun ku sora barudak nu lulumpatan. Kuring leumpang ngajauhan. Mapay-mapay sisi gawir nu suni. Di handap ngajajar batu karang, warnana coklat. Sarupa jeung buuk anjeun nu galing.

Hawa mingkin tiris, kardigan dikancingkeun. Rada haneut, najan moal sahaneut tangkeupan anjeun. Sanggeus matapoé teuleum di Crystal Bay, kuring balik ka bungalow. Gramopon muterkeun lagu kameumeut urang duaan. Jarumna nu endag-endagan asa nojosan dada.

Speak softly love and hold me warm against your heart
I feel your words the tender trembling moment start
We’re in a world, our very own
Sharing a love that only few have ever known

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s