Diserat Ku Soléh Alkafié

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Simpé #

Si Jalu lumpat nyampeurkeun, tuluy nangkeup suku. Teu hayangeun éléh, si Cantik Lanceukna nurutan nyampeurkeun nangkeup cangkéng. Roman nu saruka bungah mapag nu jadi Bapa mangsa mulang ti pagawéan. Silih ngabagéakeun ku carana séwang-séwang.

Celemot-celemot nyarium leungeun katuhu. Si Jalu dipangku, si Cantik ngarawél tas. Song, tas diasongkeun ka Bojo nu geus nungguan di lawang panto. Waruga nu leuseuh kasimbeuh ku imutna nu mawa seger, celemot nyium leungeun katuhu. Bagja.

Ngarahuh. Lalampahan nu geus sirna tina kahirupan kulawarga saprak Barudak geus narincak rumaja, suwung. Ukur Bojo nu satia mapag ngabagéakeun. Barudak geus boga pangaresep séwang-séwang. Aranteng di kamer, geus teu maliré kanu capé balas digawé nu tetep miharep pangbagéa nu karasa bagjana.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s