Diserat Ku Ronny Ahmad

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # sono #

Humaregung nahan kanyeri, lungleng sirah beurat, ranyai konèng titingalian, golèdag gubrag meubeutkeun manèh, rurat rèrèt kasabudeureun, brèh katingali gelenyu imut matak kayungyun, nyaliksik kaasih ngaguar kanyaah, diteuteup teu euleum-euleum.
Lelembutan mimiti ngumpul deui, diusap tiis dicabak cebrek, panon ngiceup digisik ditilik-tilik singhoreng nu aya ukur guguling nu keur menclong . . . Nyai geulis panutan, geuning kieu rasana tebih tisalira

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s