Diserat Ku Rakean Djiwa

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Tepung Panungtungan #

Anjeun nyieun sagala rupa jadi éndah, sakecap kanyaah jadi sagara nu guligah. Anteng kuring lalayaran, mapay pulo nu pinuh mangrupa cinta.
“Kuring jalma nu rayungan, bisa waé isuk jaga ieu sagara nyaatan” Ceuk anjeun bari seuri nyeuleukeuteuk. nyimpen kahariwang nu mokaha dina rasa.
Antara sagara jeung basisir, urang tepung na simpéna haté.
Nyawang jaga jeung pagéto, boa kuring jadi korban dina galura nu bakal dijieun ku anjeun.
Pileuleuyan, kajeun teuing ngojayan sagara daripada ngangkleumg tanpa tujuan. Peun!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s