Diserat Ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Gaji Buta #

Saprak pamaréntah ngaluarkeun dana BOS, loba kapala sakola nu ngarasa tambah riweuh. Jul-jol aktivis LSM nu teu puguh juntrungna, daratang. Ogé WTS, Wartawan Tanpa Suratkabar. Tunyu-tanya. Nuduh ngalampahkeun kajahatan. Nyingsieunan. UUD, ujung-ujungna duit.

Pa Dodi, kapala sakola SD Tunas Bangsa dituduh maké duit BOS, ku Toni, nu ngaku wartawan. Ogé kaalaman ku Bu Susi, kapala sakola SD Tiyuh Balak. Dua kasusna dibantu ku Cahaya Suminar. WTS nu cenah sentak-sengor, geuningan ngan ukur bebelengéhan basa ditantang Cahaya, supaya wani ngalaporkeun tuduhanana, ka pulisi. Béja, pabéja-béja. Antukna aya sababaraha kapala sakola nu marasang tulisan ngaran Cahaya Suminar di tembok tukangeun korsi kapala sakola. Aman.

Jol, utusan ti Rumah Sakit Mugi Waras ka kantor Cahaya. Teu ménta naséhat masalah hukum. Teu ménta dibantu masalah kasus. Teu ménta Cahaya ngalakukeun tindakan hukum nanaon. Ngan rék nyieun kontrak kerja. Nyéwa ngaran, rék dijeblagkeun di tembok lobi rumah sakit, salila sataun.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s