Diserat Ku Muhamad Atho

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Ceuk Uing gè Naon! #

Adul boga motor rèsing. Kekebutan dijalan bari teu makè hèlm. Geus di bèjaan, ulah kekebutan bisi labuh. Dina hiji poè meunang bèja yèn manèhna nabrak tihang listrik. “Ceuk Uing gè Naon!”.

Si Sarnud geus dibèrè nyaho mun dibulan Oktober barudak “Djeprut” rèk aya arulin ka Grèn Kènyen. Ayeuna hanjakal teu bisa milu da teu meunang ijin cuti ti Bosna. “Ceuk Uing gè naon!”.

“Yod, Si Unèh geus aya nu nanyaan”. Ceuk Si Adul waktu uing ngalongok manèhna di Rumah Sakit. “Ceuk Uing gè naon, mun tibaheula didatangan ka imahna mah caritana bakal lain”. Pokna deui.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s