Diserat Ku Meisya Halimah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Sieun Ku Pamajikan #

Sakur panitahna tara diengkékeun. mang Juhaya ngabatin, awakna regung kari tulang, hirup diranté teu walakaya. Kabebasan mangrupa kasajatian lalaki ngahiyang. Pareng nganteur ka pasamoan atawa kamana baé direken bujang pangiring.
Hiji mangsa, tatanggana anéheun waktu ninggali mang Juhaya ngiringkeun wanoja nu geulis batan pamajikanna. Lar, sup ka imahna. Cenah ceuk béja pamajikan nu kadua.
Mang Kanta, nu sipatna usilan sok hayang nyaho urusan batur rada hemeng ogé, duméh pamajikan mang Juhaya nu kawentar galak ka salaki bet haré-haré. Ngahaja, bari jeung sakalian indit ngantor manéhna megat. Amprok.
“Ongkoh sieun ku pamajikan, kalah nyandung!” Mang Kanta, semu ngalédék.
“Dititah ku Pamajikan!” Mang Juhaya, awakna saeutik lintuh.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s