Diserat Ku Hasan

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

FIKMIN # SARUANA #
“Ayeuna tѐh geus pelantikan Prѐsidѐn urang anu anyar, atuh sugan wѐ ari ku Prѐsidѐn nu ayeunamah bakal ngareunah, moal jiga tiheula. sagala di taѐkeun, bengsin naѐk, minyak tanah naѐk, geus naѐk tѐh langka deui atuh minyak tanah tѐh, beuki di gencѐt we rahayat leutik mah. Mugi-mugi wѐ ari ku prѐsidѐn anu ayeuna mah bakal makmur rahayat tѐh” pokna si Ema ka Apa bari ngongodok duit tina kutang.
“ nya atuh mudah-mudahan wѐ. Piraku deui urang tѐh atuh rѐk tuluy-tuluyan kieu?
“ muhun Apana’’
“Eta ayeuna ѐdѐk kamana anjeun tѐh mamawa botol? “
“ Sakѐdap Abah badѐ mesѐr solar heula ka POM”
“iiih jig atuh ari dѐk meuli solar mah bisi kaburu peuting!”
Leos indit si Ema ka POM bari ngajingjing botol, teu kungsi lila ci Ema geus torojol deui ka imah.
“ Naha bet lengoh manѐh tѐh, laina meuli solar?’’
“Wayahna Apana peuting ayeuna urang bakal moѐk deui di imah tѐh, solarna naѐk jaba teu meunang deui meuli make botol mah”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s