Diserat Ku E Sopiyudin

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Cukang Lantaran #

Di dieu. Muhun di dieu, Nung. Tempatna pumustungan. Tilu leunjeur awi. Paliwatan. Béh ditu. Layung ngungun. Waktu méh surup. Susulumput. Pasarandog amprok. Disorot sumirat, kahalangan saulas méga bodas.
Ditengah cukang. Silih teuteup. Surti dina janji. Ngahijikeun réma-réma kuciwa. Bihari. Kiwari. Birahi. Ayeuna duka baheula. Aksara, diréka-réka. Titimangsa diwaluku ku waktu.
Sangkilang papada mungpang. Pan…! Ieu mah carita urang. Asih, tresna ngajadi cinta. Duka carita subaya saha. Nung. Ateup wé. Nu sirik mah!
Dimangsa balilihan. Urang baseuhan ku cimata. Sangkilang geus malih rupa. Hirup dina alam sawangan. Hanaang kalaparan. Urang udag jaman. Nyorang dunya panuntungan.***

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s