Diserat Ku Dana Sudiawiguna

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Ngajurahroh #

Warung Ma Odah ngaguruh ku nu lalajo. Nyakséni tarung campuh Pérsib jeung Arēma.”Moal aya bahan Pērsib mah, euy!” Ērté Oni nu diuk na bangku gigireun kuring nyarita semu ngécé. Abong meunangkeun minantu urang wétan, kaismeuan meureun.
Babak kahiji, nempo Pērsib semu nu ripuh. Ēléh hiji enol.”Cekéng gé !” Érté Oni jigrah. Cacamuilan ngopi comro,”Cikopi hiji, Ma. Meungpeung genah yeuh,” Nyéréngéh pikaijideun.
Babak kadua, Persib mimiti hojah. Sépakan Vujovic ngarobah skor jadi hiji-hiji. Beungeut asa getihan deui.”Wuaaah, wasitna biluk ka Persib éta mah!” Ērté Oni ngawakwak.
Perpanjangan waktu, Atép méré harepan. Pérsib unggul 2-1. Warung beuki ngaguruh. Pating corowok. Ērté Oni ngabigeu.
Basa Konaté nambahan gul, mēh bareng, kuring jeung nu diuk dina bangku carengkat,”Hidup Persib !”
Gedebru, Ērté Oni ngajurahroh. Beungeutna kasimbeuh cikopi. Bongan diuk na tungtung bangku.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s