Diserat Ku Aom Dindin Krisdinar

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Hayang_Katanggar # :

Sanggeus ngobrol jeung kuring, indung si eneng ngejat ka panto hareup bari ngajorowok : “neeeeeng emam heulaaa !. Eneng nu keur anteng ulin jeung baturna malik ngagorowok bari nanya : “sareng naoooon buu ? Indung si eneng embung eleh, bari terus ngagorowok leuwih tarik meh kadenge ku tatangga : sareng gepuk, sate, goreng hayam, kurupuk udang,enggal bilih kabujeng ti’is !. Si eneng ngabetit muru ka imah semu atoh. Barang sup ningali ka luhur meja, manehna nanya : “naha bu mung aya tempe wungkul ?” ditanya kitu teh Indung si eneng ngadon nyentak bari luak lieuk kaluar : sssst,tong tarik teuing. barina ge tong sok tatanya ka ibu, tuh ka bapa silaing, uyuhan sakieu ge aya duit sesa kamari !” bari ngedelek ka kuring terus sup ka kamar.
Kuring : ????!! mmmh

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s