Diserat Ku Ai Wawang

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Naon Lepat Abdi? #

Kunaon merelong waé abdi? Anéh nya ningal anu geulis can ibak? Enya atuh, sanajan abdi can ibak, wani ngadu jeung aranjeun anu tos aribak tilu kali séwang ogé. Tuh, carogé aranjeun ogé kuat ka harokcay!
Sirik? Pédah unggal wengi abdi dijajap mobil saé guntas-gentos. Apal da, aranjeun sok naroong satukangeun hardéng. Tuluy isukna tingrariung di buruan ngalobrolkeun; Peuting tadi aya penampakan. Kacida.

Sebel? Sok urutahkeun, naha sebel ka abi? Pédah abi kabedag dismothing? Atawa pédah abdi maké high heel? Nya turutan atuh! Batan tinyuhid-nyuhid ngomongkeun abdi. Mamawa ka Ucu anu teu tuah teu dosa, majar budak caludih da teu kaurus ku indungna. Atuda ngaranna ogé budak. Geus hayoh waé dimandian ogé angger léhoan! Beuh kacida, maké jeung ngaromong; tos nyieun Ucu teu diadusan.

Geuleuh? Tong ditingali atuh ari abdi ngaliwat téh! Matak abdi mah tara ‘punten’ ka saha waé ogé, batan ditarémbalan kalah sok ngaralieus. Padahal, sanés teu hoyong abdi siga aranjeun, unggal soré tinggulubur ka pangaosan. Abdi mah isin badé aub téh. Mustahil diarajakan, jaba gaun bodas hiji-hijina ogé tos teu nyacas.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s