Diserat Ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Corètan Fikminer #

Kertas bodas salembar, ngagebar dina mèja! Dibaturan patlot belang, hideung jeung beureum madè in China.
Manèhna diuk dina korsi panglamunan , anteng curat corèt dina kertas bodas, ku patlot belang, hideung jeung beureum madè in china.
Teu kurang ti saratus kecap, corètan jadi carita. Diteuteup, dibaca , teu saeutik nu diropèa, ngarah alus jeung karasa, mernah kana rasa.
Kertas bodas tuluy diangkat, patlot belang, hideung jeung beureum madè in China, diampihan ka tempatna, dibarengan ku sora manèhna nyarita.
“Alhamdulillah, rèngsè geuning !”

Matana neuteup seukeut kana corètan kècap pang luhurna, tuluy dibaca satarikna.
“Fikmin. Corètan Fikminer. Karya Uing !”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s