Diserat ku Meisya Halimah

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Tattoan #

Mun pareng aya béntol saéhé ogé muluh juta waragad keur ngaleungitkeunna. Dina tembok rohang tamu, tengah, dapur jeung kamar mandi figura emas ngurungan piagam pangajén kana pangbohoy pangberesihna kulit.

Méh bareng jeung lekasan mangsa katiga. Tatangkalan, sato héwan jaligrah nguyup cai hujan, maseuhan tikoro hanaang. Bet sabalikna. Di tepas. Dina korsi hoé, nu geus lila teu pernah didiukan. Manéhna, nyawang iuh-iuhan langit, palataran sawah, tegal nu ngamparan jalugjugna gunung geus béda rupa. Ngungun.

Sareupna. basa manéhna, muru enggon pangbalikan. Lebah luhur méja deukeut cangkir kopi nu kari gegedohna, ninggalkeun saguruntul haté pinuh ku Tatto.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s