Diserat ku Kyai Matdon

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Absurd 1#

Sababaraha seniman ancrub ka walungan, syukuran pedah Wa Onih kapilih jadi Kuwu di lembur singkur. Sanggeus diistrénan, eta seniman ancrub deui ka walungan, syukuran deui. Spontan cenah.

Barang Wa Onih milih kalengkepan aparatur lembur sangkan gawé na rancagé,aya jalma anu dipilih ngan asana téh eta jelema ngedul. Wa Onih kalah milih Nyi Imas, wanoja nu kabeuikina ukur ngageulis jeung sare.

Palebah dieu, seniman cicing. Teu ancrub deui ka walungan. Ting ancrub kamana…

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s