Diserat ku Hadian M Sulaeman

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Nu Inbok Tengah Peuting #

Wanci tengah peuting. Layar monitor di kamerna masih ngaganteung hurung. Ngelepus udud bari diuk dina kasur nu geus lépék. Serebung haseup roko, ka luar tina sela-sela biwirna nu kumisan. Rasa sono mimiti némbongan. Manéhna ngarasa leungiteun hiji wanoja, nu didodoho ti anggalna. Teuing kunanahaon? Geus sababaraha poé. Akun pésbukna, jol ngiles teu pupuguh. Remen noongan, orokaya. Akunna teu katoong ku panonna nu bolotot.

Udud nu kari kuntungna, geuwat dileuleup-leuleup kana asbak, hadiah ti Si Wanoja. “Isuk mah, meungpeung rinéh. Uing, rék ulin ka imahna!” gerentesna. Manéhna, mencrong kana layar monitor. Barang rék mareuman komputerna. Katénjo, aya notif warna beureum. Gura-giru dibuka maké mouse. Bray, aya inbok ti Si Wanoja. Dibaca. Gebeg…, reuwas kareureuhnakeun?

“Kang, damang? Nyaan meuni somsé ayeuna mah! Tara pisan ngajempolan jeung mairan kana setatus abdi! Abong tos janten artis! Alim jigana wanoh sareng abdi! Ngahaja ngainbok ti warnét, sonooo Akang! Di alam kubur mah, teu tiasa pésbukan!”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s