Diserat ku Emi Maryami

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Carita Hujan Poyan #

“Hujan poyan deui, Kanda… trésna salira nu minuhan ieu dada lir keclak hujan nu ngalébéran, malidkeun kekebul poé jeung meresihan karaha nu geus lila. Lir keclak hujan nu nyimbeuhan kahirupan nu palastra sangkan laligar, némbongkeun deui sirungna! Tapi, hujan poyan nu ayeuna dipirig guligah bayu, Kanda… lir asih nu katambias ngabolékérkeun pasoléngkrahna tatu dina dada nu geus teu mangrupa, asih nu luas mupusan sisimpangan pikeun nyieun gurat lampah séwang-séwangan! Hujan poyan nu ayeuna lir nu mupuas, Kanda…” tungtung curukna eureun nyieun ungkara. Lain pédah daun garing nu keur ditulisanana geus pinuh, tapi getih nu jadi mangsina geus eureun ngamalir. Hujan poyan teu bisa deui méré daya ka manéhanana. Hujan poyan ayeuna sideku nyimbutan layon nu ngeukeuweuk gudawang dadana, ngaihlaskeun daun haténa nu teu kungsi sampurna jadi carita diais bayu tuluy dibawa duka ka mana.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s