Diserat ku Boy Culamega

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin#
Ngarorotek ngahaja nyore, iyuh bakuna mah.
Bi Aah jeung incuna Si Roni, indit ka klebakeun Sasak Citarum.
“Tereh loba, pasosoremah ngala suluh teh Roni!”
Ceuk Bi Aah ngeklingan Incuna.
Keur tonggoy paduduaan, na ari celegedeg teh mahluk rawag-riwig ku bulu, jangkung harelung nangtung nukangan.
jep! jempe Si Roni

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s