Diserat ku Ayus El-gibran

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Sumpah#

Awak rengkung kari tulang jeung hitut, nyaan teu aya kabagjaan hirup teh, ceuk enya ge beunghar.
Pamajikan geulis ku geulisna angger teu umum jeung batur, gawe ngan kaluar ti imah carita na mah dek gawe.
“Lah aing mah daripada hirup susah kieu, baelah ceuk paribasa jurig ge di kawin, asal bisa beunghar.”
“Akang, neng bade damel heula, akang di bumi kade ulah baong nyah.” bari ngomong kitu teh pamajikan bari ngagibrigkeun awak, jangelek mindah rupa jadi kuntilanak.
“Ampun saya nyerah, mas saya takut.” ceuk salah sahiji pamilon uji nyali, katingali pamajikan keur kakalayangan, ucang angge dina dahan tangkal kai.
“Hi hi hi di cekek siah ku aiing.”

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s