Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Rasa Nyangsang Di Basisir #

Teu karasa panon poè nu moncorong alon-alon asup, nyusup, alatan di teureuy laut diganti ku poèkna peuting maturan dua hatè di sisi basisir.
“Sayang, panon poè tos ilang !” Nyi Lala ogo na lahunan.
“Keun waè nyi, asal ulah cinta urang nu ilang.” Ceuk kang Asep bari nangkeup pageuh cankèng nyi Lala.
Moal karasa nyèrèlèkna waktu geus hampir tengah peuting, poèk taya bulan jeung bèntang. Mèga hideung ngagayot kawas nu mèrè totondèn arèk datang hujan.
“Nyi hayu cuang mulang ! Bisi abah jeung ambu deudeupeun.” Kang Asep ngaleupaskeun tangkeupanna, nuyun nyi Lala ngajak mulang.
Nyi Lala bangun horèam leumpang, rasana masih nyangsang di basisir laut Pangandaran.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s