Diserat ku A Badai AbdAz

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Briptu Eka (1) Bedegong #

Patalimarga karasa leuwih lancar ti biasana. Nu maké jalan tartib teu paaing-aing, iwal Angkot, Beus jeung Elf nu rada bedegong. Jéntré teu meunang eureun dina radius nu ditangtukeun tina tanda S corét beureum, ngahajakeun ngetém. Akibatna ngaheurinan jalan, jalur jalan nu mahi tilu mobil jadi heureut ku nu ngetém.

Renung, Briptu Eka. Ngésang. Pirirwit jejeritan, leungeun ulang-ulangan mémérés talimarga. Lumayan nalika aya patugas nu ngalaksanakeun tugas mah lancar, da gening najan aya pulisi, ari dariuk melenyun udud mah haré-haré nu maling jalan teu ieuh gimir.

Priiit! Ngabadega, ngagiring pikeun nyisi. “Selamat siang, Bu.” Motor métik pinuh ngaboncéng budak tukang jeung hareup. Duaan di tukang, saurang dihareup budak awéwé kira umur 4 taun, ngaléhléh saré, ditahan ku suku jeung leungeun nu tetep nyekel setang. Lah-lahan eureun.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s