Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin #Ulah kumèok mèmèh di pacok#

Trèt. Karèk sahurup, kalah ngahuleng. Buntu. Runtuyan kecap, ilang na lamunan.
“Leungit ideu! Hayang bisa mikmin…!” cekéng, nyot udud. Serebung, ni’mat.
Jol. Lamunan datang inget kana sarungsuman embi Eni anu tara bosen ngageuingkeun.

“Kumaha sih, kalah nyesep geuning ..?” indung budak nanya tukangeun.
“Teuing ah, hèsè mudalkeunna gè! Beurat! Hayang nyieun ungkara nu éndah téh, kalah buntu!” bari ngekesek keretas. Lung. Ngajejentul. Keuheul, ideu murudul ngan teu bisa nulisna.

“Moal bisa ku dilamun! Ulah kuméok méméh dipacok! Sok, cobian deui…!” ceuk indung budak mèrè sumangèt.
Tidinya niat rèk mikmin asa nambah bedas. Ceg kana patlot, bèrèbèt kuring nulis alabatan kilat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s