Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Euweuh Eusi #

Jep…
Jempling, simpè taya sora.
Gaang, jangkrik, cihcir, malah angin gè taya hiliwir nèmbongan.
Manèhna ngeluk tungkul di luhur batu cadas nu ngampar taya sora ngan ukur rènghap teu ngejat.
Awakna di buntel baju bodas nu geus pinuh ku lebu, sèsa lebu gunung ngamuk nu mèrè totondèn ka jalma sangkan kudu loba èling di dunya.
Manèhna lain keur tapa manèhna lain keur ngadu’a pikiranna kosong euweuh eusi ngalayang teuing kamana saprak pamajikan jeung kembang buruanna ilang di amuk gunung bitu.
Jep..
Jempling, simpè, taya sora.
Dulur, baraya, batur ulin geus ilang duka kamana euweuh sèsa nu aya tinggal ngaran euweuh eusi.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s