Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Beungeutna Baloboran Getih #

“Ada kaméra di sana, di sana, dan di sana. Kalau ternyata sudah tidak kuat, lambaikan tangan ke kaméra,” ceuk pemandu acara. Pemandu acara jeung paranormal naringgalkeun. Dipoékan, ngan dibéré lilin. Diuk na samak. Ngadunga sabisa-bisa. Mimiti tingpuriding. Nu ngorosak, jiga nu ngaléngkah, kapireng. Ti palebah juru kadéngé aya nu ungsrak-ingreuk, jiga ceurik ditahan. Deuh, pantesna rewag-rewig. Boa jurigna nu maéhan sorangan sab kanyenyerian. Lila-lila, ingsreukna jadi ngagereman. Ngadunga mingkin tarik. Nu ngagerem mingkin tarik ogé. Sirah asa ngagedéan tur singsireumeun. Punduk ngabeuratan. Rék taluk, asa jatuh géngsi, mun ceuk basa kerénna mah. Leungeun upuy-apay susuganan aya barang nu bisa dipaké ngabéla diri, mun manéhna narajang. Gap, kana asbak kaca nu gedé tur kedeplik. Sanggeus nyepeng asbak, kawani ujug-ujug datang. Belewer, dibalédogkeun satarikna.
“Aw…!.” Aya nu ngajerit. Sora awéwé. Yakin jelema. Langsung ditarajang, nepi ka manéhna jejeritan. Bray, lampu dicaangkeun. Aya awéwé, beungeutna baloboran getih.
“Wéw! Rasakeun siah!” Ngaléos.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s