Diserat ku Aan Abdulloh

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Papah Bikin Mamah Puas #

Ngagulang gapér HP. Kokoréh FB. Manggihan iklan “Papah Bikin Mamah Puas”. Panasaran. Link-na dibuka. Hég téh aya nomer telponna. Ditelpon. Geuning delivery order. Lakadalah. Kuring pesen.

Pasosoré porter datang. Mawa pesenan. Obat olés siga remason. Créng dibayar. Gura-giru disumputkeun disesela kasur. Rék nyieun surpés ka pamajikan.

Peutingna kuring gégéléhéan. Nganti-nganti barudak saré.
“Maaah! Pangrancétkeun. Ieu suku pegel kacida.” Kuring ngagero pamajikan.
“Suku beulah mana, Pa?” Pamajikan nanya. Nyampeurkeun.
“Nu katuhu, Mah.” Kuring némbal.
Kuring nangkuban. Pamajikan ngarancét suku. Genah. Matak pelér. Reup kasaréan.

Pasusubuh kuring hudang. Kageuing ku sora adan. Koréjat.
“Duh, nyamos.”
Ngoléséd ti ranjang. Jrut. Léngkah cingkud. Reuwas. Rét nempo suku.
Suku panjang sabeulah. Sagedé tihang.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s