Diserat ku Neneng Yatikurniati

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Gusti…! Gusti…! Gusti…! #

Dén Bagus kawinan, disiarkeun ku TV sapoé jeput. Gusti…! Waragadna, ceuk béja ti Ceu Erum, tatangga, béak milyaran. Gusti…! Cenah, salasahiji kadona téh, mobil Lambhorghini. Gusti…! Cetrék, pindah cénel. Juliasih , artis bahénol nérkom, hayang boga anak, bari ngarepkeun aya lalaki nu rék méré cipianakeun. Gusti…! Cetrék, pindah cénel. Berita warga-warga di hiji kabupatén, kapaksa dahar beuti gadung, sab kalaparan. Gusti…! Bupatina nyebutkeun, “Di sini sudah biasa makan ubi tersebut.” Gusti…!

Muka link berita. Syahrincih, si geulis keur ngalungsar di jero pesawat pribadi. Gusti…! Di gigireunana aya tas hermes pulas pink, matak kabita, puguh ti baréto hayang boga, ngan can kabeuli. Gusti…! Burudul, aya nu ngomén beritana. Nu nyarékan lak-lak dasar, maké basa nu teu cedo. Gusti…! Nu ngabéla nyebutkeun, “Elo kéré sih, ngiri jadinya.” Gusti…! Aya ogé nu ngomén ku gambar. Gambarna, barudak sakola nu tipepereket nyarepeng tali sasak gantung nu nyanggéyéng, rék runtuh. Gusti…!

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s