Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Rahwana Ceurik #

Ceurik ngajerit maratan langit ngocèak maratan mèga, hatè nyeuri peurih lir di hinis eurih nu gemejot mèlaan kahayang. Kahayang ngahontal bèntang kahayang meulah wulan.
Manèhna teu bisa walakaya ku kahayangna nu di hulag, kahayang metik hatè nu geus aya miboga.
Rahwana ngagerem eundeur sakabèh alam dunya, nahan kanyèri nu teu kacumponan. Miharep katresna ti Shinta garwana Rama.
Ceurikna bisa minuhan sagara saat, koceakna meupeuskeun eusi alam dunya.
“Shinta…Shinta..duduh Shinta!”
Teu beurang teu peuting ngaran Shinta teu eureun eureun di sambat.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s