Diserat ku Abah Asep

Dina Lapak
Fiksimini Basa Sunda

Facebook photo

Fikmin # Sugan Jègèr #

Gogodeg teu mèrè lawang, awak badag nulak cangkèng kaciri gedè wawanèn. Asa ciut hatè nempo tato naleungeunna boa-boa ieu jègèr taman lawang.
Kuring leumpang mipir bari tungkul bangun hariwang sieun jeung sieun èta jalma rèk boga niat jahat.
“Sing bageur sing bageur” gerentes hatè kuring bari rada ngarayap leumpang keuyeup terus mipir.
Teu disangka teu dinyana pas gigireun manèhna èta jalma nepak imbit kuring bari nyarita.
” Cin, mampir dong !”
Èh bedul tèh sugan heueuh jègèr hanas kuring geus hariwang.
“Amit-amit..” cekèng bari ngabecir.

Iklan

tulis

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s